Egy keverék kutya lehet olyan "jó" mint egy fajtszita?
Mert szeretnék kutyust és azt gondoltam, hogy keveréket. A keverék lehet olyan kedves, szeretheti annyira gazdiját?
Köszi!
Szia!
Nekem egy tacskó keverékem volt, nem rég hunyt el.
Igazi bohóc volt, ugyanakkor meg is védett ha kellett a maga módján.
14éves volt, még 3éves voltam amikor megkaptam de élete során egyszer sem harapott meg, mindig kitartó,hűséges kutya volt.
Azt vettem még észre , mivel van egy fajtiszta bichonom és si-cum is ,hogy a keverék sokkal bújósabb jobban szeret ölve lenni.
Attól függ, mire szeretnéd tartani. Keveréknél csak találgatni lehet, melyik fajta tulajdonságait örökölte, ez pedig jobbára akkor derül ki ha már veled van.
Nekem határozott elképzeléseim voltak, ezért nem tehettem meg, hogy keveréket fogadok magamhoz, ami aztán nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.
De ha neked nincsenek olyan határozott elképzeléseid és igényeid, szerintem nyugodtan fogadj örökbe menhelyről. Ott úgyis (a jobb helyeken) rehabilitált kutyát adnak, akit már ismernek, így tudnak benne segíteni, melyik kutyus illik hozzád személyiségében. Sok sikert, jó kutyázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!