Honnan tudok fajtatiszta hosszú szőrű fekete (munkavonalú) német juhászkutyát venni? Melyik tenyésztők a legjobbak?
Melyik tenyésztők a legjobbak?
Előre is köszönöm!
Első te aztán értesz a kutyákhoz, pláne a németjuhászokhoz! Történetesen munkavonalú németjuhászom van, de szólok a tenyésztőnek, hogy legközelebb ne adjon hozzá törzskönyvet, mert amúgy is bolond! Mellesleg attól, hogy munkavonalú helyről van, és én elhozom, onnantól úgy nevelem, ahogy én gondolom és hidd el, hogy normálisan viselkedik! Póráz nélkül sétálunk és senkinek, semminek nem megy neki. De aki ért a kutyákhoz, annak az ilyet nem kell ecsetelni. Neked meg nehogy legyen keményebb kutyád, mert azonnal félrenevelnéd ennyi kutya ismerettel kedves első válaszoló! Jobb lenne, ha ész nélkül nem osztanád a tanácsokat.
Kérdező, steinhart kennel, dózsafalvi kennel. Nem lehet tudni előre, hogy melyik alomban lesz fekete és hosszúszőrű, de előfordul. Esetleg tudok olyan tenyésztőt is, ahol csak hosszúszőrű van, de az nem munkavonalas, viszont ott is ritka a fekete.
Nekem fekete hosszú szőrűm van.:))
Igaz, nem a tipikus munkavonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!