Josera, Brit vagy Flatazor?
A Flatazort nem ismerem. Brit és Josera közül nálunk mindenképp a Josera a nyerő. Brit Junior XL-től a német dog fekete szőre bevörösödött foltokban. Egy kis moszkvai őrrel egyforma tápokat esznek, a Brittől hatalmas halmokat kakiltak, most váltottunk Joserára, ez sokkal jobban hasznosulhat, mert a végtermék mennyisége csökkent. Josera Active-ot esznek amúgy. Mennyiségre mindkettőből kevesebb kell mint sok más (jobb) tápból kellene. Szépen fejlődnek, jól néznek ki, mindkettőt szívesen eszik amúgy. Pl. a Profine nagy nyögvenyelősen fogyott, azt nem csípték.
Szóval árban egyforma az általam etetett két táp, de szőr és végtermék probléma miatt a Josera vált be inkább.
Golden retrieverünk ette sokáig a Josera Festivalt. Imádta, de idősödik, ivartalanított, porckorong sérve volt, keveset mozog, nagyon hízott tőle. Most egy gabonamentes tàpot eszik, így fogyott kicsit. Amúgy neki is bejött a Josera. :)
Én is etettem már a Brittel, abból is a inkább a Care jobb, jelenleg Josera-val etetek, nekünk tökéletesen bevált!
Igazából a Brit-tel sem volt semmi gond, csak a Josera-t valamiért ők is jobban megeszik, és abból találtam olyat, amiben vannak jó nagy tápszemek. A Brit-nél nem találtam ilyet, amiben ekkorák lennének.
Én Joserával etetek egy nagytestű keverék kutyát.
Kids, Fitness, Lamb and Rice, Sensitive, -t etettem eddig a év alatt. Most próbálom ki a Large Breed-et, mert jön a tél és most kicsit erősebb kaja kell.
De mindegyikkel teljesen elégedett vagyok.
Ár-érték arányban verhetetlen, nem kakil tőle sokat.
ráadásul a petissimo webáruházban szerintem nagyon jó áron lehet venni a Josera tápokat.
A másik kettőt nem próbáltam.
Volt még egy pár zsák Chicoppe táp is.
Az se volt túl rossz, de árban jobb a Josera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!