Lehet belőle valaha is kiegyensúlyozott kutya?
Figyelt kérdés
A vásárba vettem egy cane corso kiskutyát és szerintem ideggyenge amikor hazaértem a kocsibol nem mert kijönni már akkor furcsáltam a viselkedését érdeklődőnek kelett volna lennie, de amikor bemutattam neki a másik kutyám 4 éves labrador nyugodt kiegyensulyozott.Félt ugatott oda kapott bevizelt. Zajokra is hasonlóan reagál. Fél a hirtelen mozdulatoktol. Mindig melettem jön nem érdeklődik.2014. okt. 29. 18:10
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg csak szocializálatlan. Ezért nem kell vásárban kutyát venni. Keress fel egy jó kutyasulit, amint megvannak a szükséges oltásai, és szorgosan hordd oviba és kövesd a kiképzők utasításait.
2/7 anonim válasza:
Na, ezért nem veszünk szaporítótól kutyát! Hányszor mondjuk még el?????? Egyébként itt senki sem fogja tudni neked megmondani, hogy ideggyenge-e vagy "csak" antiszociális. Ezt nem lehet ránézésre megállapítani.
3/7 A kérdező kommentje:
Többet én se veszek onnan leszarom ha tenyésztőnél 2x annyi de legalább normális kutyát kapsz, de ha őt már megvettem és elvállaltam akkor megteszem a kötelezőt a kutyaovi jó ötlet köszi.
2014. okt. 29. 18:28
4/7 anonim válasza:
Még nem volt a csirkeólon kívül, azért ilyen. Minél többmindennel találkozik, minél több inger éri, minél fiatalabb korban, annál jobb.
6/7 anonim válasza:
Az az igazság, hogy valószínűleg nem törödtek vele, és csak becsukva tartották. Hát ha én csakkölyök lennék és elvinnének a megszokott helytől, egy vad idegen helyre, na és még elém hoznának egy bazu nagymásik kutyát, lehet én is félnék. Türelem, hagyd felfedezni a világ dolgait, majd rájön, hogy nem bántjátopk és szocializálódik. Vidd dokihoz és kutyaoviba! Sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! jövő héten már kezdjük is.
2014. okt. 31. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!