Köves-bérci Betyár mudi kennellel tapasztalatok?
Nekem onnan van kutyám, és gyanítom, én vagyok az említett vérmudi boldog tulajdonosa is. :))
A magam tapasztalatai és a többi aktívan sportoló tulajdonos elmondása alapján kiváló sportkutyák kerülnek ki a kennelből, összejárunk terelni is, és mindegyik résztvevő jó ösztönökkel rendelkezik.
De nem minden gazdi sportol a kutyával, hobbikutyaként is megállják a helyüket.
Ha megnézed a Fényes Mudi Klub rendezvényei alatt a karaktertesztek eredményeit, akkor ott az is látszik, hogy az állományon belül egységesen kimagasló eredményekkel teljesítik - ez egy egyszerű kis karakterteszt, de azért ezen látszik, hogy jó idegrendszerű kutyákról van szó.
A tenyésztő nagyon kedves és segítőkész.
Hát így tulajdonosként annyit tudok mondani, hogy jó szívvel ajánlom ezt a kennelt munka, sport, kiállítási és hobbi célra egyaránt. Kontra dolgok nem is jutnak eszembe. Pedig komolyan elgondolkoztam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!