Ez a kis amerikai akita milyen színű?
Még soha nem láttam ilyen színű,és kék szemű kis akitát.Ez a standard szerint nem "hibás"?Várhatóan hogy nézz ki ha felnő?
Nem tudom, de az orra sem teljesen fekete, nem tudom, hogy így később megfelel-e a standardnak (vajon be fog-e feketedni, vagy ilyen vöröses marad?).
Illetve azt sem tudom, hogy a pofáján mennyire kellene fekete maszkosnak lennie, ehhez sem értek.
Egyébként maga a kutya aranyos, sok vörös fehér kutyát láttam már, a fentebb felsorolt eltérések nélkül.
Már az, h az apródról van a kép, megkérdőjelezhető, hogy valóban akitát látunk-e a képen.
Ha ilyen fajta kutyát szeretnél, akkor tenyésztőtől vegyél, ne ilyen oldalakról!
Az akitáknak egyébként sötétbarna szemük van, nem kék.
De szép keverék :)
Én a helyedbe tenyésztőket keresnék
Szia!
A képen látható akita igenis megfelel a standardnek,fajtiszta,és igen gyönyörű példány!Nem keverék,látszik rajta,a színe is normális.A szeme színe változni fog,nem marad kék.És az orr színe sem baj ha hússzínű,ez sem ,,hiba''.Hidd el,értek a fajtához,nekem is akitám van,igaz japán,de az amerikai fajtáról is mindent tudok,egy barátomnak van is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!