Volt már hogy a kutyátok nagyon bezabált? Mit csináltatok? (Enyém ma beszökött a táptárolóba és evett. Semmi különöset nem vettem észre csak nagyobb a hasa meg sokat iszik-sokat pisil. De ezen kívül semmi letörtség vagy vmi. ) Nem lesz baja?
Semmi baja nem lesz, csak ne mozgasd, nehogy bélcsavarodást kapjon. Mondjuk egy ekkora fiesta után úgysem lenne sok energiája futkározni :=)
Legyen elég vize és hagyd pihenni. Ha kihányja a felesleget, az sem jelent bajt, nem kell megijedni!
Nekem egyszer volt egy kutyám, így bezabált, kihányta és 20mp múlva vissza ette.
Amúgy hülye egy kutya volt, sz@rt egyet, megfordult és felette. :D
Kölyökként menhelyről hoztuk, de sose lehetett jóllakatni. Pedig a menhelyen térdig gázoltak a kutya kajába.
Én próbáltam, magyaráztam, kikapott, de az volt a helyzet, ha nem takarítottuk el időben, akkor felzabálta.
Ha nem is azonnal akkor kis idő múlva...
Már mindegy, megszökött, előkerült betegen, lassan lábadozott nem nagyon akart enni, állatorvost kihívtuk adott valami injekciót neki, reggelre összehányt és fosott mindent és megdöglött.
a (p)öcsömet csókolja körbe az ilyen állatorvos...
Volt!
Imádkoztam,hogy ne kapjon gyomorcsavart!
Nem valószínű,hogy baja lesz,csak ne hagyd mozogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!