Egy kutya kibírja 12 órán át pisilés/kakilás nélkül?
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 20:52
1/11 anonim válasza:
Egy közepes/nagyobb testű felnőtt kutya talán, de egyáltalán nem egészséges.
2/11 A kérdező kommentje:
Nagytestűről van szó, és egyszeri alkalom lenne nem rendszeres.
2014. okt. 27. 20:54
3/11 anonim válasza:
Egyszer ki fogja bírni, de előtte próbáld meg egy nagyobb sétára elvinni!
4/11 anonim válasza:
Hol lesz-viszed 12 órán keresztül? Mert útközben +lehet állni arra a párpercre. Ha elutazol nem hiszem lakásban lesz... sok a kérdésem, de 12 óra sok(kkk) gondolj bele Te magad...
5/11 anonim válasza:
Hát, nem igazán.Rakj ki neki egy pelust majd a biztonság kedvéért!!
6/11 anonim válasza:
Legrosszabb esetben előveszed utána a takarítógépet.
7/11 coyote01 válasza:
Kibírja, de nagyon fog szenvedni.
8/11 anonim válasza:
Kutyája válogatja. Az öreg kutyám (11 éves) gyakorlatilag végtelen ideig bírja, múltkor hazajöttem és elfelejtettem kiengedni, nem számoltam, de vagy 14 órája nem volt kint, és egy szava sem volt, utána se sietett, kiment körülnézett, szaglászott, aztán komótosan elsétált pisilni. A pitet (aki valamivel kisebb, bár csak 3 kiló van közöttük) meg 8-9 órára is necces már itt hagyni, olyankor már előfordul, hogy bepisil. Ahogy elnézem, az aktív kutyák kevesebb ideig bírják, pörgősebb az egész szervezetük, többet is isznak, meg gyorsabban telik meg a hólyagjuk.
9/11 anonim válasza:
Az utolsó séta után nincs előtte kaja,illetve csak minimális víz,kibirja.
10/11 anonim válasza:
Valószínűleg kibírja, de kutyája is válogatja.
Tavaly márciusban a hóvihar miatt nem tudtunk hazamenni este, úgyhogy a kutyám összesen 19 órát volt egyedül a lakásban. Mikor nagy nehezen hazaértünk, még volt benne kapacitás körbeörülni minket, csak aztán szaladt pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!