Mi van a hírekben hallott meglőtt "harci kutyával"?
Megdöbbenéssel hallottam hogy 3x!!! lőtték meg a rendőrök még csütörtökön, majd elvitte a sintér, és elvileg ma látta állatorvos (ha megérte egyáltalán). Ez nem állatkínzás?
Hogy lehet így bánni egy kutyával?
Nagyon kíváncsi vagyok, te mit tettél volna a rendőr helyében. Én is nagyon sajnálom a kutyát, ettől függetlenül ha épp egy másik kutya életét veszélyeszteti, plusz embert is megsebesít, akkor nem a "kutyusmutyus léccilécci gyereide" a megoldás. A rendőr hatáskörében az van benne, hogy ilyen szituációban úgy intézledjen, hogy a veszély megszűnjön. Nyilván ehhez 3 golyó kellett.
Amúgy a kutyus jól van, nincs semmi baja. Most a hatósági állatorvos döntésén függ, hogy elaltatják-e.
Nem azzal volt a baj, hogy meglőtték. Mert tudom, hogy ilyenkor ezt kell tenniük. Hanem hogy akkor vagy öljék meg (szenvedés nélkül), vagy vigyék utána állatorvoshoz.
azon döbbentem meg, hogy 3 golyót kapott a kutya, és több nap múlva látja csak orvos, ha megéri... Addig ő is szenved.
Ha agyonlőtte volna, most halott lenne. Így él, és kutya baja.
Az meg, hogy 3 nap múlva látta doki, csak RTLklub híradó féle botránycsinálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!