Kisbaba és tacskó. Hogy oldjuk meg?
Van egy 3 éves rövidszőrű tacsink.
Februárban fog megszületni a babánk, és tanácsokat szeretnék kérni, hogyan oldjuk meg a helyzetet anélkül, hogy bárkinek is elkéne ajándékozni a kutyát.
Semmi gond nincsen mentálisan a kutyával.
ha idegen jön hozzánk nem bántja csak megugatja, ha rászólok abbahagyja.
Meg van nevelve.
Hogyan tudnám majd összeszoktatni a picivel, hogy ne történjen semmi gond, és egy életre jó barátok legyenek?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Párom egyetért velem.
Ameddig nem voltunk együtt nem volt oda a kutyákért, de én megmutattam neki milyen egy jófej kutya :) :)
Azóta imádják egymást :)
Én már lassan kikészülök ezektől a megnyilvánulásoktól, párom azt mondja ne foglalkozzak vele úgyis úgy lesz ahogy mi akarjuk és tesszük.
Igaza van, csak ez nekem rossz már :(
Köszönöm a sok választ!
Én nem pontozok le senkit, elfogadom mindenki véleményét mert normálisan írjátok és nem leszidva :)
mások vagyunk másféle gondolkodással. Ez tény :)
Nekem Carlos az első kistestű kutyám és aki bent él a házba, ha ki kell mennie jelez nyitom az ajtót, ha végzett megütögeti az ajtót és beengedem :)
Jófej kutya nagyon.
Semmi agressziót nem tapasztaltam nála a postás megugatásán kívül.
na meg mikor hazaérünk a nadrágunkat elkapja és úgy csinál mintha be akarna vezetni :)
Ennyi az össz "agresszió" :)
Nem cibálja, hanem megfogja és jön a láb mellett.
páromnak szokta csinálni, én nem engedem neki. ez az öröm jele, de meg kell tanítanom neki, hogy ezt nem lehet.
Nincs elkényeztetve azért mert kicsi.
kutya szerintem meg nem lehet cuki, max aranyos :)
sok mindenre meg van tanítva, de még ilyen helyzetben nem voltunk, hogy baba lesz.
nem tudtam, hogy álljak hozzá :)
Rosszul írtam!
Én MÁR nem engedem neki ezt a bevezetést :) régebben nekem is csinálta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!