Agresszív a kiskutyám, mit tegyek?
Mostanában agresszív a kiskutyám.
Amit tudni kell róla:
- Fekete színű labrador
- 5-6 hónapos
Eddig nem volt agresszív de ha nevelés szempontjából odaütök neki ( nem nagyot ) akkor morog. Támadó állásba áll. Ezután ha lehajolok elé odajön és lenyugszik. Miért van ez? Szerencsére nem harapott még meg.
Kamasz. Fitogtatja az erejét. Ne hajolj ododa. Szidd meg és zárd be a helyére fél óra múlva menj ki hozzá addig rá se nézz.
nekem ez jott be
Köszi. Megpróbálom :)
Habár a kutyák se a "régiek" .. Nekem elég sok kutyám volt de egy se csinált ilyet... volt németjuhász arra csak ráemeltem a kezem már hanyat feküdt...
Lehet, hogy némelyik ütés annyira sokkolta, hogy most már félelmében támad.
amúgy szidd le, zárd ki a falkádból pár órára, aztán ha ez sem, akkor a grabancánál kicsit meg kell rázni (de ne fájjon neki, csak érezze), vagy lenyomni a földre a testét.
ha ez sem (mi labrador keverékünknél nem vált be csak ez), akkor vizipisztollyal /szódával lespriccolás. Nekünk, mint irtam, csak ez vált be.
Miért nem a menhelyre vitted?:(
Te örülnél, ha a te kutyád pl séta közben elszaladna messzire, és más is megfogná, elvinné, és az erdő közepén kidobná? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!