Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elég ennyi féreghajtó a...

Elég ennyi féreghajtó a kiskutyámnak?

Figyelt kérdés
Ma elvittem a 8 hetes kutyusom állatorvoshoz, mert férges, akitől vettem nem oltatta, és féregteleníttette.Az állatorvos mindössze 1 db gyógyszert adott,és azt mondta,hogy holnap adjam neki oda a negyedéd,jövő héten még egy negyedet és ennyi elég.Tényleg így működik a féreghajtás?
2010. jan. 25. 13:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
bocsesz ezt nem ide akartam :D (előző)
2010. jan. 25. 13:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor az állatorvos miért mondta,hogy elég neki 4 hét múlva menni kombináltra? Úgy vette a diplomáját,vagy mi??
2010. jan. 25. 14:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az állatorvosodban van egy kis hiba, mert ez soha nem így működött. Nézz utána interneten, meg minden más oldalon, de én a te helyedben nem kockáztatnám a kiskutyám életét...
2010. jan. 25. 14:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen...bár a paszta egyszerűbb és finomabb a kutyák számára...szerencsések vagyunk mert nekünk a mai napig pasztát add a doki pedig 3 évesek leszünk^^

Ez így rendben van, ahogy leírtad...egy állatorvosnak azért kéne hinni:D

2010. jan. 25. 14:15
 15/17 anonim ***** válasza:

4 hetente oltatni? bocs még csak most olvastam vissza...

nekünk 2 hetente kellett vinni...bár nálunk kialakult allergia is az egyik oltóanyagnál így ez eltolódott...2 hetente szerintem nem 4 hetente...

2010. jan. 25. 14:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Nah ehhez a dokihoz sem viszem többet!!!
2010. jan. 25. 14:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem se vidd oda többet!!!

Min 14 nap teljen el a 2 oltás között,de ne lépjétek túl a 21 napot.. És igaza volt valamelyik válaszolónak,4hét alatt el is pusztulhat szegényke:S A férgehajtás pedig jól van igy... Bár az én kutyusomnak 8hetesen még pasztát adott..De ő kistermetű... 3kg-tól lehet adni gyógyszert(azaz nem pasztát)

Milyen fajta a kutyusod? És melyik városban van ez az "orvos"??? csak kíváncsiságból.

2010. jan. 25. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!