Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnék Welsh Corgi...

Hogyan tudnék Welsh Corgi Pembrokehoz jutni?

Figyelt kérdés
Valahol Győr- Moson- Sopron megyében/közel. Nagyon szeretnék egy ilyen kutyát már az összes menhely weboldalán kerestem és rászántam magam hogy hatalmas összegekért de akkor is beszerzek eg ilyen kutyát csak nem találok.

2014. okt. 23. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2014. okt. 23. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Összesen két igazi kennel van az országban, akiknél kb. 2-3 évente van alom. A prembroke esetében nem ritka 1vagy 2 kölykös alom. Van, hogy 4 évig várnak a leendő gazdik egy-egy kölyökre. Van egy harmadik "alakulgató" kennel is, azt elég nehezen lehet megtalálni, de elvileg van. Tudomásom szerint egy negyedik kennel bontogatja szárnyait, talán 1 év múlva megalakul. Szóval készülj fel mert 350 és 400 ezer forint között van egy ilyen kölyök, ára, a többi felszereléséről és oltásairól stb. már nem is beszélve. Az, hogy te a megyében szeretnél, főleg menhelyen nagyon naiv elképzelés volt. Olvass utána a fajtának mielőtt ennyire beleszeretsz, és azonnal meglátod, hogy ez a "menhelyről" dolog mennyire vicces ennél a fajtánál.
2014. okt. 23. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem kapcsolódik szorosan a kérdéshez, de én itt Budapesten akadtam össze egy corgi tenyésztővel, állatorvosnál. Valami középkorú nőci volt, Olyan bicskanyitogató stílusa volt (egy másik kutyára tett megjegyzést), hogy el kellett számolnom 10-ig magamban, nehogy valami csúnyát válaszoljak.
2014. okt. 23. 15:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Nézd én utánn néztem és végső elkeseredségemben néztem meg a menhelyeket. tudom hogy drágák de ha már mondod ezeket a kenneleket esetleg a nevüket is elárulhatnád.
2014. okt. 23. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Megírtam privátban.
2014. okt. 23. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Jövő hónapban megalakulunk, nem csak 1 év múlva, és áprilisban lesz fedeztetve a kutyusom.A többi meg majd meglepetés, hogy összejön e vagy sem.
2014. okt. 27. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!