A frissen elhozott kiskutyám nem akar pisilni. Mit tudnék tenni?
Szimatol, szimatol, de csak nyuszogve leül. Ki még nem vihetem.
Pelenkája van, de csak lefekszik rá, mit tudnék tenni? Be van fújva helyhezszoktatóval.
Lehet, hogy azért nem akar, mert ez volt alatta kocsiúton és ezen feküdt (kutyaszállítóban)?
Vidd ki nyugodtan, csak ne olyan helyre, ahol sok kutya jár, ne vegyen a szájába semmit, és ne ismerkedjen más kutyákkal. Ha nem akar bent pisilni, az csodás, ne rontsd el azzal, hogy ráneveled, aztán majd egyszercsak megint vissza.
De egyébként lehet simán a stressztől is, a költözés után pár napig nagyjából minden rendellenes viselkedés normálisnak minősül.
Köszönöm a választ!
Az állatorvos azt mondta, elég csak beleszagolnia rossz helyre, és elkaphatja a parvót. Nem kockáztatnék.
Az se zavarna, ha nem a pelenkára csinálja, csak már komolyan aggódom érte. Két hónapos, én nem bírom ennyi ideig visszatartani!
Az úton hazafelé egyszer kakilt, megálltunk vele útszélen (az szükségből volt, nem vinném ki mégegyszer), de azóta semmi.
Köszönöm mindenkinek!
Engem paranoiásnak hívtak, meg hogy ennyire nem kell betegesen félteni a kölyköt.
Ezek szerint mégis.
ajánlott megvárni a 3 oltást, de azt is tudnod kell, hogy a cipőddel ugyan úgy haza tudod vinni a bacikat.
pelenkát meg sürgősen felejtsd el, mert ha rászokik, nagyon nehezen tudod majd szobatisztaságra szoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!