Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti hogyan képzelitek el...

Ti hogyan képzelitek el álmaitok kutyáját/ kutyáit?

Figyelt kérdés
Nekem most egy beaglem van, de majd néhány év múlva szeretnék venni mellé még egy kutyust. Nagyon tetszenek az ausztrál juhászok, tetszik hogy sokfélék, sokszínűek és olyan barátságos kinézetük van.

2014. okt. 20. 18:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Jó volt olvasni, hogy nagyjából mindenkinek megvan az 'álom kutyája'. Én is régóta várok a beaglemre, kb 2 éve (ez persze nem olyan sok mint az utolsónak) es nagyon örülök, hogy már 2 hónapja a családunk tagja <3
2014. okt. 21. 06:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem is eleg hatarozott elkepzelesem van. Mudit szeretnek, legyen porgos, kicsit jo ertelemben veve orult, inkabb dominansabb, kitarto a munkaban szeresse a gyerekeket, a tobbi kutyaval se legyenek gondjai (sajnos a fajtara jellemzo, hogy gyakran nem jonnek ki mas kutyakkal). Legyen erzekeny, de ne felos es nagyon okos.
2014. okt. 21. 08:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Én megkaptam anyukáméktól 2,5 éve szülinapomra a tökéletes kutyát, aki egyben álmaim kutyája is volt, szóval én nála többre nem vágyom! :)
2014. okt. 21. 09:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg nekem nincs olyan határozott elképzelésem, de szerencsére nem is tervezünk mostanában kutyát venni. Az álom kutyám egy angol cocker spániel. Gyerekkori szerelem, indoklás nincs, viszont tart vagy már 20 éve.
2014. okt. 21. 10:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem az elsõ kutyám volt az álomkutya. Ô tett a fajta szerelmesévé (német kisspitz). A halála utáni hosszabb szünet után ismét ezt a fajtát vettem. Ôk számomra a legideálisabb kutyák, szerintem ha nem is ennél a fajtánál, de a spitz típusnál mindig maradni fogok.
2014. okt. 22. 10:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem 2 szukám van. A
2014. okt. 22. 16:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Az én álomkutyám 98.06.26án született. Tavaly aug2án hagyott itt. Soha nem lesz még egy ilyen kutyám. Beagle volt A másik öregem szintén álom kutya volt szinténbeagle, ő idén februárban hagyott itt. Most van még 2 beagleöm, imádom őket, de olyan kutyáim mint ők ketten voltak sose lesznek.

Én maradok a beaglnél.

2014. okt. 28. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!