Nagyon paraszt dolog felajánlani valakinek, hogy adok neki zacsit?
Nem vagyok az a tipikus "élő fába is belekötök" fajta, de mikor valaki a legkisebb szégyenérzet nélkül otthagyja valahol a kutyaszart, az eléggé felbosszant.
Eszembe jutott már, hogy az ilyen embernek felajánlom, hogy adok neki zacsit. Én vagyok egy utolsó bunkó paraszt, vagy igazam van?
Én olyan 4-5 zacsit hordok magamnál, 2 kutyával sétálok. Volt, hogy az egyik kakilt egyszer, a másik pedig 4 kis csomagban (ugye a jó dolgok sok kicsiben jönnek alapon...)! És pont elfogyott. Hát izzadtam, hogy nehogy tojjanak még egyet, de szerencsére nem.
Viszont nálunk van egy olyan rész, ahol nem szedem fel. Ugyanis van egy nagyon-nagyon hosszú utca, ahol rengeteg kutyás megy (mert arra van a rét/erdő), és egy db szemetes sincs. Megkérdeztem az önkormányzattól, miért nincs kuka, erre azt felelték, hogy már rég akartak kitenni, de a lakók nem akarják, hogy a házuk előtt szemetes legyen. Hát ezzel már nem tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!