11+ hetes kutyát autóval hogy a legcélszerűbb rendszeresen szállítani?
Az a helyzet, hogy a kutya rövidesen megkapja az utolsó oltást ahhoz, hogy kivihessem közterületre, valamint november elejétől kutyaoviba is fog járni. A közterülettel az van, hogy én nem itt a házunk körül sétáltatnám, hanem el akarom vinni egy szomszédos kerület nagyon kultúrált kutyafuttatójába rendszeresen, mikor hazaérek, vagy akár reggel is, mert sokszor van rá idő. Csak nem tudom, hogyan szállítsam kocsiban rendszersen. Van kutyaszállító boxom, de láttam a neten, hogy léteznek hátsó ülésre rakható kutyaszállítók, amik szontén alkalmasak. Tudni kell, hogy - mivel a kutya utaztatása rendszeres gyakorlat lesz innentől kezdve - hosszú időre alkalmas megoldást szeretnék. Ilyen típusú termékeket néztem.
Nem tudom, miért, de nem akarom hordozóboxban szállítani. Tudni kell, hogy a kutyus sikeresen van trénelve szobakennelhez (persze a folyamat még zajlik, de nagyon jól, köszönhetően sok tanácsnak, amit itt kaptam), szóval van "ketrectűrő" képessége, de a rendszeres szállításhoz élete során mégsem a boxot szeretném használni. Éjszaka úgyis szobakennelben alszik, vagy ha olyan dolgot csinálok, ami alatt nem tudok rá figyelni. Jól tűri már. Szóval mit javasoltok napi szintű autós szállításra? (Nem lenne kérdés, ha csak néha vinném, de szeretném jó és kultúrált kutyafuttatóba vinni. Ezenkívül a box a emrég elhúnyt kisebb kutyánké volt, amit ő 4-5 hónaposan kinő, tehát hosszabb távú megoldás érdekel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!