Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámnak napok óta székreke...

A kutyámnak napok óta székrekedése van, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kutyámnak már több napja székrekedése van, és egyre rosszabbul van szegény. Sajnos egyébként sincs jól, mert elég idős, már 12 éves, ráadásul daganata van.. :( Ezért aggódom most érte még jobban.

A daganat miatt már vittük állatorvoshoz, de azt mondta, hogy azon már sajnos nem tud segíteni...

Most viszont még rosszabbul van, de nem tudom, mit lehet egy kutyával csinálni, ha székrekedése van. Ti tudjátok valami tanácsot adni?

Előre is köszönöm szépen!

2014. okt. 18. 11:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen! Most úgy néz ki, jobban lett :) Már előjött, viszont nagyon sokat alszik, mióta rosszul van, nem sokat alhatott... De már kicsit vidámabb, csóválja a farkát és már sokkal könnyebben fel tud kelni. Gondolom, meghozta az étolaj a hatást. De akkor is keresek egy állatorvost, és elviszem hozzá, az a biztos.

Már én is gondoltam rá, hogy talán a daganatnak is köze van a székrekedéshez. Majd megkérdezem az állatorvostól.

Erre a mi állatorvosunkra nem bíznám szívesen. Nemrég kapott védőoltást, szegény kutyus attól is csak rosszul lett. Meg csinált már ez a doki sajnos épp elég bajt..

Az a gond, hogy az én kiskutyám nem szeret utazni, ideges lesz tőle, meg az idegeneket sem tűri maga körül. De inkább megoldjuk valahogy, minthogy baja essen!

2014. okt. 19. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!