Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez átverés vagy igaz?

Ez átverés vagy igaz?

Figyelt kérdés

Találtam az interneten 1 hírdetést ami arról szól,hogy: Yorkshire terrier (3db) Bolognase(2db) Csivava(2db) és németjuhász 5 db tenyésztőtől ingyen elvihető,mert nem vitték el..:S

Ez átverés szerintete?

2010. jan. 24. 13:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
hát hívd fel, aztán kiderül :)
2010. jan. 24. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnos,nyilván egy szaporító "művei" és aki elviszi,az nagy valószínűséggel többet fog pár év alatt állatorvosra költeni,mintha megvette volna az egészséges,szűrt, tenyésszemlés szülőktől való fajtatiszta kiskutyát.Sajnálom őket,biztos pikk-pakk elviszik őket,csak kérdés,hogy melyik sintértelepen fognak kikötni,miután kiderült az összes rejtett betegségük,illetve,hogy talán mégiscsak keverék kiskutyákról van szó.
2010. jan. 24. 13:44
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

nem hinném...

gyakori h ajándékba adják a kutyákat!

de mindenképpen hívd fel és kiderül

2010. jan. 24. 13:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg azért az eleve kétlem,hogy tenyésztő lenne aki ennyi fajtát "tenyészt"...Felkötném az ilyet.
2010. jan. 24. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Lehet az, lehet nem. Fel kell hívni, el kell menni meg kell nézni. Az én kutyum is Yorki és 70 helyett 50-ért adta oda a tenyésztő mert ez volt az utolsó az alomban. Mondjuk ez lassan 5 éve volt. El tudom képzelni, hogy nem vették meg őket mert mostanában az embereknek nem nagyon van pénzük kutyára és csak azok mennek el amik előre le vannak foglalózva. De nem lehet előre tudni, hogy hány kölyök fog születni. Szerintem hívd fel és kérdezd meg a dolgot. Bár nekem elég gyanús, hogy szaporítóról van szó, mert tenyésztők nem szoktak 4 fajta kutyát tenyészteni, legalább is én csak olyat láttam ahol maximum 2 fajta van, de lehet tévedek és tényleg tenyésztőről van szó. Meg kell érdeklődni és minden kiderül.
2010. jan. 24. 13:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szegény kis állatok! Kiírod a linket? Vagy legalább továbbítsd légyszíves valamelyik állatvédő alapítványhoz! Az ilyen "tenyésztőnél" érdemes körülnézni...
2010. jan. 24. 13:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
hát az biztos nem tenyésztő. szaporító. ahonnan mi vettük a kutyát, ott háromfélét tenyésztettek, de volt nekik engedélyük. szerintem átverés
2010. jan. 24. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt van pár cím,ahová elküldheted a linket,szerintem is érdemes lenne ilyen "tenyésztő" körmére nézni,mert az állatkínzás gyanúja bőven fennáll.

2010. jan. 24. 14:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez most átverés?

Látom, linket nem akarsz küldeni.

2010. jan. 24. 15:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én még azt is hozzátenném, hogy igényes, felelős tenyésztő előjegyzés nélkül nem hoz le almot, pont azért, hogy ne maradjon gazdi nélkül kiskutya...

Na meg normális tenyésztő nem ad oda ingyen kutyákat, már csak azért sem, mert komoly pénzeket tesz a munkájába. Amúgy is örül, ha kijön nullára.

Több mint biztos, hogy ez egy szaporító, már csak azért is, mert ilyen sok és ennyi féle kutyáról van szó.

2010. jan. 24. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!