Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aki 8-10 hetes kutyát hoz...

Aki 8-10 hetes kutyát hoz haza, vegyen ki egy vagy két hónap szabadságot?

Figyelt kérdés
Mindehol azt olvasom, hogy két óránként le kell vinni, hetekig, hónapokig. Csal a munkanélküliek vehetnek kutyát? Vagy, hogy van ez dolgozó embereknél? Pár nap, vagy egy hét OK lenne, na de azt olvasom, hogy 10-16 hetes koráig nem lehet egyedül hagyni hosszabb időre, és hasonlókat. Mit kell tenni, hogy csinálják ezt az időszakot a városi kutyások? Felmondanak?
2014. okt. 17. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért jó esetben a dolgozó ember is úgy időzíti a kutya beszerzését,hogy az egy vagy két hetes szabijára essen,megszervezi,hogy ne kelljen utána sokat egyedül lennie és takarít.
2014. okt. 18. 08:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Ezekre voltam kíváncsi, köszönöm szépen!
2014. okt. 18. 10:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Napi 8 órában dolgozom, plusz 1-1 óra az utazás. Eleve később hoztuk el a picúrt, 12 hetesen ekkorra már megvoltak az oltásai, így vihettem egyből sétálni. Kivettem két hét szabit, bár a szobatisztaság alapjai már megvoltak nála a tenyésztőnek hála plusz beszereztünk már jó előre egy szobakennelt. A két hét alatt szoktattam az egyedülléthez (értsd jöttem-mentem tettem a dolgom, és nem a kutyát dögönyöztem 24 órában), és a kennelhez, a szobatisztasághoz, és elkezdtük már az alapokat is gyakorolni. Igazából páran itt kicsit túllihegik szerintem, hülyeségnek tartom, hogy csak és kizárólag munkanélküliek vagy otthonról dolgozóknak lehessen kutyája... Bár tény, hogy 8 óra meló után sokkal nagyobb lelkierő kell ahhoz, hogy még pár órára kividd a kutyát, de nem lehetetlen. Ja és nem szüleimmel lakom, szóval még főzök is, bár a takarítás hétvégére marad.
2014. okt. 18. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!