Hamis eladó lehet? (kutya) Többi lent
Figyelt kérdés
Elkezdtem a neten böngészni kutyusok után, lehetőleg Veszprémben. Rányomtam arra az opcióra, hogy ingyen elvihető, és Veszprém megyében minimum 20 olyan kutyát kiadott, ami különösen fiatal, rengeteg fajta, de az eladók nekem valamiért sántítanak.. hibásan írt magyar szöveg, mintha a google fordítóval fordították volna. Írtam egy levelet az egyik eladónak, hogy talán érdekelne a kutyája, (mindezt persze angolul) és vissza írt ő is angolul, meg küldött 5 képet a kutyusról, de én ebben még akkor sem vagyok biztos.. egyszer írt vissza, azóta három emailt küldtem, de egyikre sem válaszolt. Itt a linket is megtaláljátok, valaki segítene, hogy most mit csináljak?2014. okt. 16. 20:51
11/19 anonim válasza:
Nem olyat kapsz tőlük, mint a menhelyen. A menhelyen valódi kutyát kapsz, ezek viszont előre átutaltatják veled a pénzt, aztán se kutya se pénz!
12/19 anonim válasza:
Nomen est omen!
A feladó neve Linda Lopez. Érted, "lop ez"! :D
13/19 anonim válasza:
Csak kp-ért vegyél kutyát - ha már mindenképp venni szeretnél. A kutyulit nem a postás hozza.
14/19 anonim válasza:
Lovat is hirdettek így ingyen.Aztán kérték előre a szállítási költséget,ami lónál nem kevés.Volt olyan barom,aki beszopta.
15/19 anonim válasza:
Ezek nem valós hirdetések,semmi kutyát nem kapsz cserėbe,viszont néhány tízezred bánja.Tele vannak nyomva ilyennel az ingyenes hirdetési oldalak.
16/19 anonim válasza:
Nagy kamu!
Nem egy olyan eset volt már, mikor a gazdi ilyen helyen vett kutyát, ám a kutya nem érkezett meg. Általában a repülőjegy áráért ígérnek ingyen kutyát valahonnan. A kutya persze nem érkezik meg. Jobb a kutyavásárlást SZEMÉLYESEN intézni, tenyésztőnél vagy menhelyen, de sosem szaporítóknál, vagy ilyen hirdetések által.
17/19 anonim válasza:
Ezt csak poénból kérdezed ugye? Akkora kamu! Gondolj bele: van egy fajtatiszta, csodaszép kiskutyád, amit ingyen adsz! Akkor Te azt egy másik országban hirdetnéd?! Miért??? Kb.:2 perc alatt találsz neki gazdit! Főleg egy ilyen bulldognak...
18/19 anonim válasza:
Kutyát nem veszünk internetről. Ezt kell csak megjegyezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!