Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kutya fajtáról? (van kép is)

Figyelt kérdés
[link] mi a véleményetek magáról a fajtáról?? és az egész kutyáról ??!!!
2010. jan. 24. 10:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

a fajta jellemzőit nem ismerem, de annak utána tudsz olvasni, ha érdekel (engem nem különösebben mivel nem tervezek ilyen kutyát :D).

a kinézete meg szerintem vicces... tipikusan az olyan kis... annyira röhejes, hogy már aranyos, de nagyon! :D

milliószor jobb szerintem, mint egy a zsebpatkányok közül...

2010. jan. 24. 10:43
 2/17 anonim ***** válasza:
tök cuki,de tutira nagyon igényes és kényes fajta
2010. jan. 24. 10:47
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon helyes kutya, gyönyörű szőre van, és így ránézésre szerintem jó természete van. Nekem egy mondjuk túl kicsi, én a nagyobb testű fajtákat szeretem. A fajtát sajnos nem nagyon ismerem. Van nagyobb ,,változata", nekem az jobban tetszik: [link]
2010. jan. 24. 10:52
 4/17 A kérdező kommentje:
tugyátok mi a röhej az hogy nem is igényes annyira :d mert olvasgattam rólla és azt irja hogy a szörével van a legkevesebb baj ezt nem is értem ! és hogy egyátalán nics vele különösebbaj !! [link] itt vanak rólla a dolgok !
2010. jan. 24. 11:11
 5/17 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszóló be linkel képet nekem van egy ilyen fajta kutyim Japán spicc azt hiszem :D de fogok venni egy ilyen kutyát amiről a kérdés szól!!
2010. jan. 24. 11:14
 6/17 A kérdező kommentje:
írjatok még légyszi
2010. jan. 24. 14:26
 7/17 anonim ***** válasza:
A képen amugy pomerániai törpespicc van. Nem nagyon igényes kutya, mind ször mind mozgásigényben. Mondjuk ha nem fésülöd megadott idöközönként a szörét becsomosodhat.
2010. jan. 24. 14:27
 8/17 A kérdező kommentje:
igen tudom !!
2010. jan. 24. 15:26
 9/17 A kérdező kommentje:
bocs a helyesírásom miatt csak akutyáim össze rágták a billenytyüzettet bocs ha ebbe is vannak híbák !! szóval ne nézetek hülyének !!! :D
2010. jan. 25. 06:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen kutyusom van.:) Írtó édesek,a szőrüket nem hullatják de jó ha 2-3 naponta kifésülöd nekik
2010. jan. 30. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!