Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a hámokról és nyakörvekről?

Figyelt kérdés

Hamarosan új hámot kell a kutyáimnak venni, és szerintetek ezek közül melyik a legjobb?

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

2014. okt. 16. 13:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha a kutya húzós és ettől séta közben köhög, fulladozik akkor vegyél hámot, viszont ha az ellentéte, akkor jó lesz neki a sima.:) A 3. a legjobb szerintem.
2014. okt. 16. 15:41
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

Előző, neked aztán meg kellett szólalni! :)

Ha egy kutya húzós, akkor vagy sima nyakörv, (ha könnyen tanítható) vagy fojtó kell rá.

A húzás ellen pedig a nevelés nevű csodamódszert kell bevetni.

Hámot kizárólag rövid , laza pórázzal fegyelmezetten sétálni tudó kutyára szabad tenni.

(Vagy nyomkövetőre, szánhúzóra, de itt most erről szó sincs)

2014. okt. 16. 16:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Az egyik laza pórázon közlekedik, a másik közvetlenül láb mellett jön. Visszük őket bicajjal is futtatni meg erdőbe kirándulni heti 2-3 alkalommal, ezért nekünk szerintem jobb a hám.
2014. okt. 16. 16:44
 14/17 KGabi0000 ***** válasza:
49%
Én tuti a 3.-at választanám,én jobban szeretem a hagyományos,sima cuccokat.Az esernyő helyett pedig inkább esőkabátot teszek rá vagy nem viszem esőben sétálni.
2014. okt. 16. 17:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Én az esernyőset venném!!! Nagyon sz.r, annyira, hogy már jó. Lehet veszek én is egyet a kutyámnak, szerintetek nápolyi masztiffnak jól állna? :DDD
2014. okt. 17. 00:44
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 de csak akkor, ha veszel hozzá kis nyuszis kabátkát is, és pár masnicskát csatolsz a ráncaira :)
2014. okt. 17. 09:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Az esernyőssel hogyan lehet helyesen tartani a pórázt?

Úgy értem, hogy ha normálisan jön a kutya, akkor laza pórázon hogyan sétáltatható?

Az esernyőn keresztül folyamatosan kell figyelni, hogy az esernyő alatti póráz rész laza legyen, a fölötte lévő pedig feszes?

Vagy ha fölötte laza, akkor vigye az esernyőt a hátán a kutya?

Vagy mint ahogy a képen van, legyen állandóan feszes a póráz, és a feszültséget fenntartva, egész séta alatt ezzel legyen büntetve a kutya?

A kutya hogy fogja megérteni, hogy nem büntetésben van, csak hülye a gazdája?

2014. okt. 17. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!