Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 törpe tacskót szeretnék...

1 törpe tacskót szeretnék /ingyen/ hol érdeklődjek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 08:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Azt nem tudom, de ha találsz ingyen Ferrarit, szólj légyszi, mert én meg azt szeretnék.
2014. okt. 15. 08:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Okoska!Van amikor odaadják, mert elköltöznek és nem viheik magukkal.
2014. okt. 15. 08:27
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Ha ilyen tájékozott vagy, akkor mi a kérdés? Ez nem kutyás apróhirdetési oldal, sajnos van olyan is, menj és keress kutyát.

Mondanám, hogy nézd meg a fajtamentőket, de ha annyi energiát sem akarsz belefektetni, hogy magad utánajárj a kutyádnak, valószínűleg ők nem is állnának szóba veled.

2014. okt. 15. 08:50
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Kérj a Jézuskától!

Ő szokott "ingyen" dolgokat adni. Csak akkor kérj mellé korlátlan állatorvosi ellátást, kaját, felszerelést és minden egyéb költséget élete végéig. Hiszen CSAK ebben az esetben lenne ingyen a kutya.

Egy kutyában a vételi ára a legkevesebb....

2014. okt. 15. 11:29
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Igaza van az utolsónak :)

Még ha 100-200 ezer felett is van a kutya ára, általában akkor is az a legkevesebb költség élete során.

2014. okt. 15. 11:36
 6/12 sippara ***** válasza:
87%
Nekem pont van egy ingyen törpetacskóm, ingyen Q7-es Audira cserélném.
2014. okt. 15. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

[link]

Gazdira váró tacsik

Viszont a vétel ár valóban a legkevesebb egy kutya életében, mi lesz ha beteg lesz? hopp 10-20 ezer ft.Hogy fogod kifizetni? erre is gondolj!!!

2014. okt. 15. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Ingyen sehol.

Keress fel egy tenyésztőt, ahol törzskönyvvel, chippel, betegségektől szűrt, egészséges tacskót fogsz kapni.

De ha ennyire leszarod menj fel a jófogásra és vegyél egy állítólagosan ez miatt eladó kutyát. Ki tudja mennyi betegsége van. +100 000 a számládra. Annyiból már szinte megveszed a makk egészséges, fajtatiszta ebet.

2014. okt. 15. 17:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Vagy keress fel menhelyeket, rengeteg a tacskó és tacskóhoz hasonló eb, de mondjuk az sincs ingyen...

Szóval ingyen nincs kutya!!

2014. okt. 15. 19:30
 10/12 A kérdező kommentje:
menhelyen már voltam, de nem találtam. Nem fajtiszta kell, lehet keverék tacskó is.Nem teljesen ingyen gondoltam.
2014. okt. 16. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!