Mivel fürdessem vagy mit csináljak hogy ne legyen ennyire büdös?
Ugyanmár emberek....ha rossz lenne a kutyáknak akkor egész egyszerűen NEM lennének ezek a tápok. És nem én vagyok a hülye hanem ti, higyjétek el hogy a drága táp is annyit ér mint az olcsó, csak jobb nektek a tudat h drágát zabál a kutya :D
És még egy észrevétel: ahelyett hogy a kérdésre válaszolnátok, fikáztok engem. Sokkal de sokkal rosszabb emberek léteznek mint én. Én nem kinzom a kutyáim, nem ütöm és sorolhatnám...mégis egy hidegvérü gyilkosnak állitatok be :)
"Ugyanmár emberek....ha rossz lenne a kutyáknak akkor egész egyszerűen NEM lennének ezek a tápok."
Ugyanezen logika mentén szépen kérlek, tiltasd be a növényvédő szerek 90 százalékát, a mérgeket maradéktalanul, és a gyorskaját is. Tudod hülye seggnek lenni mindenkinek joga van, ezt jelenti a szabad akarat. Ez az utolsó mondta volt tőled a leggyönyörűbb, nagyon remélem, hogy a gyerekeidet azért nagyobb odafigyeléssel neveled.
Azért vannak olcsó tápok, mert igény van rá a hozzád hasonlók miatt.
Az embernek sem tesz jót a csoki, chips, sör, cigi és társai, mégis léteznek. Az igény miatt. Érted?
Attól még, hogy nem vered a kutyát (még jó!), attól még lehetsz szar gazda. Attól még, hogy vannak nálad rosszabbak, neked nem kell rossznak lenned. Ha ennyire nem érdekel a kutyád jóléte (büdös, backi, szerinted ez egészséges??), akkor ajándékozd el! Aludj plüss macival, azt kimoshatod, ha büdös.
"valaki nem 800 Ft-os táppal eteti kutyáját,az már szar gazda"
Valamit nagyon félreértettél, mert ilyet senki nem mondott.
Vannak kutyák, akiknek semmi bajuk az olcsó táp/moslék kombótól. És vannak, akik nem bírják olyan jól, másképp emészti meg a szervezetük, ami valami kellemetlent eredményez (jelen esetben a szagosságot).
ÉS nem attól lesz valaki jó gazda, mert nem kínozza, veri napi szinten a kutyáját. Ez olyan alap, mint ahogy a gyereket is ha kitolja a nő magából, akkor nem húzza le a wc-n vagy dobja ki a kukába. De nem attól válik jó anyává, mert épp ezeket nem követte el.
Sok tanács elhangzott már itt, nem fogok ismételni senkit. Kérdező, vagy változtatsz vagy sem, nem a mi problémánk ha büdös a kutyád. Mi csak tanácsot tudunk adni, hogy mit lenne érdemes csinálnod. De tenned neked kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!