Leszakadt a kutyám mellbimbója? Lehetséges ez?
Az egyik oldalon 3 darab a másikon 4 darab melle van. Most 1 éves, de már kb. 4 - 5 hónapos korában is láttam, hogy az egyik oldalon el van csúszva a melle tehát nem pont szimmetrikusan van a két oldalon. Viszont azon az oldalon ahol 3 darab van van egy negyedik valami olyan távolságra mint a negyedik mellnek kellene lenni. Viszont nincs ott más csak egy luk szerű ami körül ráncos a bőr. Nem gennyes, nem vérzik, be van gyógyulva. Ez a melle lett volna? Tenyészkutyának lett véve és félek, hogy ha tejelni fog akkor nem fogják tudni kiszopni a kicsik a tejet.
Képem nincs róla mivel rossz a mobilom és nem tudom behúzni belőle.

Mert mindenki úgy kezdett el tenyészteni, hogy mindent tud... Profin születtek.
A kérdésnél maradjunk kérlek... Köszönöm.

A tenyésztést hamarosan minimum OKJ-s papírhoz és adószámhoz fogják kötni, miután százával rohadnak kutyák a menhelyeken - ez vitán felül áll. A románoknál már 1 év felett kötelező az ivartalanítás ha nem tenyészeb és nincsenek meg a jogi feltételek. Nem állatok életén kellene kikísérletezni egy szakmát - szerintem.
Ilyen orvosi kérdéseket meg tényleg ne itt kérdezz, mert mi van ha valaki konkrétummal áll elő? Elhiszed és onnantól megnyugszol és el sem viszed az orvoshoz? Ha a faluban nincs állatorvos, van a 20 km-re levő városban. Gondolom +3 liter benzint megér a kutyusod, nem?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!