Mikortol kell felnott tappal etetni a kutyat?
Elso kutyusunk, menhelyrol fogadtuk be, mert a gyerekek meg vannak orulve a kutyakert, de eleg tapasztalatlanok vagyunk.
Most kb 11 honapos a kutyus es a par napon belul vennem kell tapot. Meg puppyt vagy Mar adult tapot vegyek?
Meg egy kerdes a tapokrol. Ismeritek a wagg markat? Mi a velemenyetek rola?
Csak a tápokhoz szólnék hozzá:
Egyetlen fontért biztos, hogy nem venném meg. 100%, hogy nem minőségi táp.
Igen, a méret számít. Egy kistestűnek lehet adni 2 éves koráig is a kölyök tápot, bár valóban 1 éves kora után gyakorlatilag teljesen kifejlődött, így a felnőttet is kaphatja. De egy nagytestű kutyának már 6-7 hónaposan érdemes felnőtt tápot adni, mert a kölyök tápban túl sok a fehérje, túl gyorsan nő a kutya, ami nagyon leterheli az ízületeit és a csontozatát.
Tápok közül sokan sokfélére esküsznek, én Brit párti vagyok, szerintem ár/arány értékben az az egyik legjobb táp. De ha minél olcsóbban akartok kijönni, akkor nagyon jó szívvel tudom ajánlani a BARF etetést. :)
£1 az 100grammos Ami kb probara eleg, hogy szereti vagy sem.
de ha nem Jo akkor ezek kozul mit ajanlanatok? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!