Mit csinálsz amikor az utcán (sétáltatás közben) hallod, hogy a kutyádról beszélnek? :D
(Bullterrieres vagyok)
Én sem szeretném, ha kutyámat "lecukizzák", mert én nem cukiaranyosédeset szeretek, hanem egy kedves, hűséges kutyát, aki szeret, és tisztel engem. Viszont nekem az esik rosszul, hogy túl nagy az emberekben az előítélet, és úgy aggatnak jelzőket a kutyámra, hogy nem ismerik. Nem idegbeteg, ahogy a legtöbb filmben mutatják.
Első válaszoló vagyok: Nekem az uszkárunkat dícsérték mindig, de sajnos már nincs velük, csak a hamvai:(
De arra leszek kíváncsi, mikor meglesz a kopaszkutyusom, hogy vajon rá miket fognak mondani az emberek. De amúgy szerintem 90%-ban fújolni fognak rá...de akkor biztos Én is megmondom a magamét nekik. De azért remélem nem így lesz:)
Nekem egy Magyar Vizslám van. Kis korába mindenki oda nyúlkált simogatni mert jaj de cuki ráncos homlokú kiskutya. (Am én se szerettem hogy kérdezés nélkül mindenki simogatta volna - tisztelet a kivételnek-) Sztem ez nem jó a kutyának hogy mindenkivel haverkodik. (idegennel) Nem az volt a célom hogy most egy antiszocializált kutyám legyen de azért nem kell hogy mindenki nyakába bele ugorjon.(sztem)
Most már nem nagyon simogatják inkább megkerülik a villanyoszlopot. Vagy besétál inkább a bozótba (ilyenre is volt példa) De én ezt nem is bánom. Am szokták mondani hogy de szép vizsla, vagy milyen okos (ez persze nagyon jól esik) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!