Melyik kutyafajta tetszik legjobban a lent felsoroltak közül?
Figyelt kérdés
1. Skót juhászkutya
2. Komondor
3. Óangol juhászkutya
4. Szakállas collie
5. Lengyel alföldi juhászkutya
6. Dél-orosz juhászkutya
2010. jan. 23. 17:41
11/16 anonim válasza:
1.skótjuhász
2.szakállas collie
szerintem ez a kettő a legszebb
12/16 anonim válasza:
óangol juhász imádom olyan kis pamacs :)
13/16 anonim válasza:
Természetesen Komondor. :)
Bár nem ez a legjobb kép róluk.
14/16 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓ de leszavaztátok a dél-orosz juhászt...ő senkinek sem tetszik? :D
Nem hittem volna, hogy ilyen egyértelmű és elsöprő győzelmet fog aratni a skótjuhász, nekem régen nagyon tetszett, most is szép kutyának tartom, de inkább csak kerti dísz, a használati értékei = 0 sajnos :(
Túl van tenyésztve, hajlamos az öröklődő betegségekre, félős...
2010. jan. 24. 17:39
15/16 anonim válasza:
Igazság szerint egyik sem. A skót amiatt, amit írtál, a lengyel alföldi, az óangol j. és a szakállas collie szintén ezért nem. A komondornak meg a dél-orosz juhászkutyának nem tetszik a független jelleme, önfejűsége. A nagy szőrükkel szintén nem vagyok kibékülve, főleg azért, mert nem látom az arcukat rendesen.
16/16 anonim válasza:
nekem a legjobban a lengyel alföldi juhász olyan cuki de tőlem aztán Lassiet is választhatod nekem nem jön annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!