Mit tehetek ha a yorkim tüzelését nem vettem észre az első naptol, és már nem vérzik? Honnan tudom meg mikor rakjam össze egy kan kutyussal?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 17:32
11/13 anonim válasza:
Akkor mégis miért akarsz kölyköket áruld már el! Nem elég a saját gyerekeid? A kölyök kutyákkal ezerszer több gond van, mint a gyerekekkel! És ha ilyen banális kérdést teszel fel, akkor ilyen hozzá nem értéssel nem kéne almot lehozni! Mert ez ebben a formában óriási felelőtlenség! Nem sértegetésnek kellene venni, hanem elgondolkozni! A szeretetből és nem nyerészkedésből szaporítás ugyanolyan káros a fajtának és az egyedeknek, mint a futószalagon gyártás! Ha ezt te nem látod be, akkor csak sajnálni tudlak. Akkor tényleg egy idióta vagy.
12/13 anonim válasza:
És nem mellesleg, nem csak én, hanem sokan mások már akkor észrevesszük, hogy a kutyánk tüzelni FOG, mikor még nem is tüzel...! Hogy lehet ezt nem észrevenni, vérzéstől függetlenül? De tudod én voltam olyan felelős, hogy mivel nem vagyok nagybetűs tenyésztő, ivartalaníttattam a kutyámat. Neked is ezt kellene, sok rossz dologtól óvhatod meg vele a kutyádat és magadat is.
13/13 A kérdező kommentje:
ugy látom nemigazán a kérdés lényegével vagytok elfoglalva hanem az okítgatásokkal,de szerencsére találtam egy kedves teljesen hozzáértő tenyésztőt aki nem szekál hanem segít,ugyhogy irhattok ide bármit ,én már nem fogok ide visszanézni
2010. jan. 25. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!