Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van ak-inek a kutyája epilepsz...

Van ak-inek a kutyája epilepsziás?

Figyelt kérdés
Mert 5 éves drága kis lány kutyám epilepsziás rohamot kapott, szaladtam az orvoshoz,és adott neki injekciót,de 5 óra múlva tudott csak felülni.ÉS megjíjedtünk nagyon mert ilyet még soha nem csinált. 5 éves lesz.és mostis még remeg a lába meg nem igazi. De a doki is mondta hogy fél nap kell mire jobban lessz, 4-5 oráig rángatózott, a férjem fogta a nyakát hogy nehogy hátracsapja nehogy lenyleje a nyelvét és megfulladjon,de amugy tudjuk hogy nem szabad hozzá nyulni nem is nyultunk hozzá. De nemtudjuk hogy most milessz lessz a e régi, és most ugye nem hal bele?
2010. jan. 23. 17:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hogy van a kutyusod?Hol laksz?Tudok ajánlani jo állatorvost.A mi epilepsziás kutyusunkat Ö hozta helyre.
2010. márc. 12. 22:52
 12/12 A kérdező kommentje:
szia! még azóta nemjött ki neki remélem nem is fog, jól van, szolnoki vagyok amugy. 1 szer volt neki mikor irtam a kérdést előtte sem volt utána sem volt neki semilyen epilepszia, remélem nemis lessz neki többet,
2010. márc. 12. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!