Szeretnénk egy puli kölyköt. Mennyibe kerül és hol
vegyük?
Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 17:34
1/7 anonim válasza:
Szia! szerintem próbálkozhatsz a neten is ,nézed hol születtek kiskutyák. A legtöbbet ajándékba adják. Ha tenyésztőtől akarod,akkor az jóval drágább mulatság,de lehet hogy megbízhatóbb.
Két puli kutyus tulajdonosa.
2008. aug. 11. 18:02
2/7 anonim válasza:
Fajtatiszta pulit nem szoktak ajándékba adni.Nézhetsz a neten is de biztos van olyan ujság amiben a környéketeken vehetsz egy pulit.Nálunk szokott lenni kisállatvásár minden második szombaton ( Győr) ott is szokott lenni.10-15 ezerért már kapsz , ha törzskönyvet is szeretnél akkor 20-25 ezer.Olvass utánna szakirodalomban,vagy a neten hogy mik a fajtajegyek!Jó kutyázást!
2008. aug. 11. 19:26
3/7 anonim válasza:
Nagyon figyelj arra, hogy tenyésztőtől legyen, ne szaporítótól. PL rackaőrző puli kennel, vagy ehhez hasonló aminek már több tízéves múltja van.
Próbálj tenyésztőt keresni akár újságban akár itt a neten, mert valóban megbízhatóbbak .Csak annyit szeretnék hozzá tenni, hogy nagyon jó válsztás hogy Pulit vesztek, soha nem fogod megbánni.Nekem a tenyésztő annak idején mikor megvettem az első Pulimat azt mondta, ez nem kutya ez PULI! Azóta rájöttünk hogy mire gondolt akkor.Már 3 van és a világ legértelmesebb kutyái, rengeteget vagyunk velük.Imádjuk őket!
2008. aug. 12. 07:17
6/7 anonim válasza:
Szoktak ingyen pulit adni. De ezek almokból vannak, (nem szaporítók) és nagy ritkán fordulnak elő. Meg persze a menhelyről is ingyen van.
De amúgy rengeteg puli tenyésztő van. De ne azonnal az elsőből hozzatok, mert nem mindegyik megbízható. Először mindig nézzétek meg a szülőket, a körülményeket stb. Ezekre figyelj oda! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!