Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 4,5 hónapos kan német juhászom...

4,5 hónapos kan német juhászom 20,8 kg és 54 cm. Ez jó? A tietek mennyi volt ennyi idősen?

Figyelt kérdés

2014. okt. 11. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy, kié mekkora volt 4,5 hónaposan. Ezzel nem tudsz sem büszkélkedni, sem szégyenkezni, mert nem egyformán fejlődnek a kutyák kölyök korukban.
2014. okt. 11. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Igaz, de sokszor megkaptam már, hogy sovány a kutyám, és ez már kellemetlen egy idő után. Pedig a tenyésztő és az állatorvos is azt mondta, tartsam soványan, mert a csontozata nem tudja követni az izomzat túlzott növekedését. Ezért kérdezem, másé milyen súlyú.
2014. okt. 11. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
A súlya még jónak tűnik, de iszonyatosan magas szerintem a korához képest. Már most közel van a felnőtt standard aljához. Ha így halad, lesz egy 70cm-es 40kg-os kutyád, ami pálcikának fog kinézni a többi nj mellett.
2014. okt. 11. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:

A soványan tartás nem azt jelenti, hogy látszik az összes bordája és a csípőcsontja. Ha a tiednek nem így van, akkor ne foglalkozz azzal, ki mit mond. Sok embernek a kutya ott kezdődik, hogy guruljka. Az átlagolás úgy szól, ahány hét, annyi kiló. Ez az "átlag". na, de a kutyák nem egyformán nőnek.

Segítene, ha tennél róla egy ide egy-két fotót. Persze, ne fekvőt, meg fentről fotózott fejet :))

2014. okt. 12. 00:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a marmagasságát mérd meg pontosabban, mert nagyon magasnak tűnik.
2014. okt. 19. 19:10
 6/6 Bodzi666 válasza:
szia az én kutyum is 20 kiló volt 4 hónaposan. most fél éves és 32 kiló marmagasságot nem igazán tudom hogy kell mérni de akkora kb mint a barátja egy másfél éves 40 kilós stafordshire terrier. ugy hiszem elég nagyfiu lesz. korábban egy siemrösömnek volt fiu kutyaja ami 50 kiló volt és 70 centi magas
2014. nov. 14. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!