Ha időben kiherélik a kutyát akkor is jelöl?
Minek neki here? Nekem ne szökdössön el, ne gyártson kölyköket, ne kapjon rákot azon a részen és hasonló finomságok.
A kutya az kutya, ne keféljen meg szaporodjon agyba-főbe, és igen magamat is kasztráltatnám, ha nem tudnék születésszabályozni. Nekem két gyerekem van, és egyik sincs államigondozásban vagy az utcán, de egy kutya erre egyedül nem képes.
Ha kiheréled azabaj, ha nem azabaj.
"na még egy szaporítójelölt"...
Igen, akkor is jelöl, bár előfordulhat, hogy kevesebbet.
A kocsid kerekeit fújd be paprika spray-vel, vagy támassz oda kartonpapírt.
"Minek neki here?"
Mert ha nincs heréje, nőies ("bu*is") lesz, és ezzel megfosztod szegényt a nemiségétől. És akkor ilyen se nem hím, se nem nőstény szerencsétlen valami lesz.
Teljesen igaza van a kérdezőnek!
Rengeteg gondot megtakarít ezzel. Ha nem fajtatiszta, szűrt, kiállítási eredményekkel rendelkező tenyészegyed, csak egy családi kutya, mi a fenének okozzunk neki olyan kínokat, minthogy tüzelő szukák után koslasson a főút közepén, esetleg ugyanilyen okokból fölakassza magát a kerítésen, satöbbi. Sokkal jobb ilyen dolgoktól mentesen, a tüzelési időszakról mit sem tudva feküdni a szőnyegen és aludni a gazdi lábainál.
Egyébként igen, valamennyire fog jelölgetni, de nem nagyon, sokkal kevésbé. Az ösztöneiben ez benne van, ellenben ha nincs here, nincs mi a hormont termelje, így az ösztönök sem jönnek elő jobban.
Köszönöm a válaszokat! A herélés ellenzőnek meg üzenem, hogy ha férfi, akkor csináljon annyiszor 5-6 gyereket, ahányszor szexel és fizesse a tartást, ha meg nő, akkor potyogtasson annyi 5-6 gyereket, ahányszor szexel.
A kutyának különben sincs ilyen identitás tudata, hogy na most akkor én fiú vagyok vagy lány, egyszerűen csinálja, amit diktálnak a hormonjai, ha meg nincsenek neki, akkor nem lesz szomorú, hogy na most én nem szexelhetek. Mert azt se fogja tudni, mi az.
"ezzel megfosztod a nemiségétől" - jó vicc, ha nem értesz hozzá ne szólj bele, nem telefon. Freud-bácsi jókat mondana erről, irány a pszichomókus.
A helyzet az, hogy az "időben kiherélés"-sel ez nem küszöbölhető ki teljesen, mert a kutyának ki kell szépen fejlődnie a műtét előtt, így a jelölgetés (ami ugye maga az illatanyag) fölösleges de ösztönös funkcióvá válik, mire az állatorvos hajlandó kiherélni (teljesen jogosan). De az időközök ritkulni fognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!