Eukanuba kérdés?
Figyelt kérdés
Van belőle olyan fajta, ami jó egy idős, allergiás yorkinak? És ebből is van 12 kilós kiszerelésű? Ha van ilyen, akkor azt nem tudjátok, hogy az ilyen fajta drágább-e, mint az "alap" változatai?2014. okt. 10. 19:24
1/4 anonim válasza:
passz, de sok helyen már nem ajánlják, mert más lett a gyártó, nem beszélve róla, hogy abban az árban van jobb is.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem ajánlják? Pedig pont azért szerettem volna ilyet, mert úgy rémlett, hogy nagyon jó. Igazából nagyon szeretnék 1000ft/kg alatt találni valamit, ami maximálisan jó neki, mert most 1400/kg-ba kerül, amit eszik, mert nincsen belőle nagy kiszerelésű. Nagyon fontos, hogy hipoalloergén legyen, hogy kis szemei legyenek hogy meg tudja rágni. Emellett minél több benne az olyan összetevő, ami hasznos az öreg korához, annál jobb. Ha nem találok ilyet olcsóbban, akkor legfeljebb maradunk a mostaninál mert nagyon bevált, szereti is, jól néz ki tőle és fitt, csak az ára az, ami jelen pill borzasztó húzós. De csak akkor szeretnék váltani, ha ugyanolyan jó minőségűt, és mindenben neki megfelelőt találhatnék neki.
2014. okt. 10. 19:39
3/4 anonim válasza:
Ez egy jó oldal, ezt a listát nézd meg: [link]
Vannak tápok, amik itthon nem kaphatóak, de van egy csomó, ami igen, és itt láthatod, melyik nem tartalmazza a gyakori allergén anyagokat.
4/4 anonim válasza:
Most néztem, Eukanubából nem találtam hipoallergént. Ha van is, biztos drágább, mint a sima :/
A Brit care-t próbáltad már? Ez is hipoallergén, itt vannak a szemcseméretek: [link]
Árban nagyon jó. Az én kutyám imádja a bárányosat (az adult small-ami a te yorkidnak lenne jó szemcseméretben, szintén bárányos), a lazacosat csak ímmel-ámmal eszi. De a bárányosért odavan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!