Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labradorra (kölyök alig egy...

Labradorra (kölyök alig egy éves) mekkora hámot vegyek elég a Julius K9 3 mas méretü lehet azt állitani nem?

Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az alig egy éves kutya már nem kölyök, hanem kamasz, és nem fog túl sokat nőni. Mérd le, hogy mekkora, és válassz egy hámot, ami jó neki, ott vannak a határok, hogy mik között lehet állítgatni. Ha két méret is jó, akkor vedd a nagyobbat, mert szélesedni fog még később.
2014. okt. 10. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bullmasztiffom 50 kg, 3-as méretű hámunk van és a legkisebb méretre állítva, egy labinak ez nagy lenne.

Vidd el egy fressnapfba, próbáld rá, az a biztos.

2014. okt. 10. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a tuti,ha elviszed egy boltba, és ott felpróbáljátok. És ott tudnak segíteni neked a választásban :)
2014. okt. 10. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
1 éves kutya már nem nagyon nő, sőt! Labikra átlagosan a kettes méret az ajánlott a K9 Powerhámból, (max 34 kg) egy egészséges súlyú Labinak jó kell hogy legyen! De ha rendelsz és netán kicsi vagy nagy lenne vissza lehet küldeni és kicserélni a megfelelő méretre. Normális cégeknél ez így van, amúgy is van 30 nap elállási jog.
2014. okt. 10. 14:18
 5/5 anonim válasza:
én 2-est vettem a labimra :)
2014. nov. 29. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!