Mi baja lehet a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Nagyon aggodok. Mert a 2 eves kutyam nagyon furan viselkedik egesznap csak fekszik ha hivom nem akar idejonni... nem mellesleg nem eszik semmit 2 napja. Mit csinaljak?2014. okt. 8. 08:26
1/8 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz. Úgy értem, ma. Most. Ezt teszik a tényleg nagyon aggódó emberek :)
3/8 anonim válasza:
Én képtelen vagyok elhinni, hogy ilyen kérdést nem posztán provokációból tesznek fel.
Tényleg vannak ilyen hülye emberek?
5/8 anonim válasza:
Ha te nem mozdulnál/nem ennél két vagy több napig anyukád mit csinálna? Szerintem hívná az orvost. :) Itt nincs más megoldás, bármi baja lehet a babéziától kedzve a bélelzáródásig...
6/8 anonim válasza:
Amíg kiírtad a kérdést, felkerekedhettél volna a kutyával, vagy kihívhattál volna egy állatorvost, hogy nézze meg.
7/8 anonim válasza:
Mi a baja?Az,hogy a nemtörődöm tulajdonosa nem vitte orvoshoz,hanem ide írogat ingyen diagnózisért.
Millió betegség tünete lehet,ilyen pl.a babesia,aminél szó szerint minden óra számít a túlélés szempontjából.
8/8 anonim válasza:
már varom azt a szombati napon feltett kérdést, hogy: kutyám lábát ma levágta a villamos, ha le jegelem hétfőig kibírja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!