Szeretnénk fedeztetni a kutyánkat a következő tüzelésekor. Mit ajánlotok?
Az én kutyám is keverék, meghatározhatatlan, hogy milyen és ugyanúgy édes, szófogadó meg okos stb., olyan border collie-s beütése van, gyönyörű.
Most 9 éves, 3 évesen lett ivartalanítva, szüleim halogatták, így véletlen becsúszott egy alom.. 8 kicsi lett, 2 már akkor halva született, a többieknek találtunk gazdit, próbáltam lekövetni őket, hiába nem egy tenyésztő vagyok, tudni akartam hogy mi van a picikkel.. persze szartak rám, senki nem jelzett vissza szinte. Amiket megtudtam: egy kiskutyát kilőttek, mert hajkurászta a birkákat, egyikük szülinapi ajándék volt egy fiúnak aki később egy iwiwes profilon azt írta bár ne kapta volna meg és amúgy a kutya egész nap az utcán mászkált, mint kiderült.. talán már ő sem él?, és egy másik pedig epilepsziás.
Amúgy a kutyámnak meg begyulladt a petevezetéke, a doki azt mondta műtét nélkül mindig is LEHET hogy megmarad, de lesznek nagy fájdalmai.. azonnal ivartalanítás volt a választásunk.
Egyébként persze szép volt jó volt kiskutyázni, nem mondom, hogy nagyon megbántam, DE ha tehetném most már megkímélném ettől a kutyusomat, főleg így, hogy néhány kicsinek ilyen élet jutott, aztán a többiekről még nem is tudok.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!