Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dr. Juhasz Tamas Allatklinikar...

Dr. Juhasz Tamas Allatklinikarol van valakinek negativ tapasztalata?

Figyelt kérdés
Allatklinika,negativ tapasztalat,örmezö

#negativ tapasztalat #Õrmezo #allatklinika
2014. okt. 6. 23:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon jók!
2014. okt. 7. 17:04
 2/3 Pronefra válasza:

2024 karácsony előtti vasárnap reggel idős, vesebeteg, de egyébként jól evő, eleven, érdeklődő és nem a végét járó cicámat bevittem egy ártalmatlan folyadékpótlásra. Két óra múlva hívnak, a cica meghalt. Menjek érte, 41e forint. Bent mindenféle egyértelműen valótlan dolgokat állítottak leukózisról, macska aidsről, meg hogy úgyis meghalt volna, aztán felháborodásomat látva gúnyosan mosolyogva elkezdett kioktatni a szakállas fiatal doktor. Ahol viszont nem tudnak egy ártalmatlan folyadékpótló infúziót az állat pusztulása nélkül lefolyatni, utána még nem kevés pénzt kérnek és nagyképűek, a számlát sem törlik önszántukból csak veszekedés hatására, az milyen állatkórház? Slusszpoén a doktortól: "a cicát sajnálom, de magát nem". Mert ki mertem nyitni a számat.

A cica ki tudja miért és hogyan meghalt, a gyerekek zokognak, a karácsonyunknak annyi egy durva állatorvosi műhiba miatt. Ja és megfenyegettek arra az esetre, ha közzé merem tenni. Ez egy kiváló klinika volt 10-15 éve. Mára senkinek nem merem ajánlani.

dec. 23. 21:32
 3/3 Pronefra válasza:
Még egy másik esetet is leírok. Ugyanez a cica 2024 július elején egy hetet töltött náluk szintén veseproblémával. Akkor a betegséget nagyjából kikezelték, ám a cica július 5. szombatra nem bírt a szállítóból kiszállni, nem bírt járni, maga alá pisilt, hasa tiszta pisi volt, vajon mióta... Előadtak egy mesét, miszerint valami ugatós kutyától biztos nagyon megijedt és rohamot kapott. Majd rendbe jön, vigyem haza. Otthon veszem észre, az összes körmét tövig levágták, egyiket annyira, hogy sebes is volt. A gerincét ordítva fájlalta egy ponton, a testén több helyen (nem injekciós pontokon) zúzódás jellegű duzzanat. Kérdeztem nem esett véletlenül le vagy valami? Á, nem. És miért vágták le a karmait? Hát ránk támadt, harapott és karmolt. Nohát, ez a világ legbékésebb és legnyugisabb 16 éves lánycicája, soha nem karmolt és harapott senkit. Harapni amúgy sem tudna, mert szegénynek alig van foga. Ezek után megkérdezném, miféle bánásmódban részesült, hogy ez a totálisan jámbor jószág megvadult, mi történt vele, hogy tele lett sérülésekkel? Válaszként csak kamu mellébeszélést hallottam. Tíz napba telt, mire a sérülések elmúltak és rendesen járni tudott. És ezek után voltam olyan ökör, hogy (igaz az ünnepek miatt jobb híján) kénytelen voltam oda visszavinni. Az életével fizetett érte én meg nem tudom magamnak megbocsájtani. Ha lesz még valaha állatom, a Juhász klinikát és a szakállas doktort messzire fogom kerülni.
dec. 24. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!