4 hónapos staffordshire terrierem van. Kap gf-600-at, folyamatosan adhatom neki? mennyi idős korban kezdenek komolyodni kicsit, testileg gondolom, ugymond szélesedni picit, vagy ez változó? Most picit inkább megnyulott.
Pl. kálcium lerakódást okozhat.
A tenyésztőnek igaza van. Gf600 max kúraszerűen, de alapvetően felesleges. Három esetben javasolt.
Óriástestű fajták kölykeinek a növekedés alatt.
Sérült kutyáknak (csont, porc, izület, stb. sérülés miatt vagy DP-s kutyáknak).
Öreg kutyáknak.
Pont az ellenkezőjét olvasni mindenhol.
Na mindegy, én lezártam a témát :)
Akkor értelmezd amit írtam. Nyers kaja mellé nem kell semmilyen kiegészítő, mert ha megfelelően van összeállítva (barf, prey), akkor a táplálékból mindent megkap. Erre Te írtad, hogy mást olvastál erről. De ha jobban utánaolvasnál, akkor látnád, hogy nem kell kiegészítő.
A zöldkagyló jó dolog, de felesleges egészséges kutyának adni, csak pénzkidobás és ha folyamatosan adják, még bajt is okozhat. Mint korábban írtam, három esetben javasolt a zöldkagyló. Óriástestű és esetleg nagyobb testű fajtáknál a növekedési időben. Törés, repedés, izületi gondok, porcsérülések stb. esetén a gyógyulási idő alatt. Öreg, reumás kutyáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!