Ha egy két hónapos kutya néha megharap, odakap akkor nagy korban is hajlamos lesz rá? Nem tudom, hogy dühből, agresszivitásból csinálja, vagy csak játékból?
Látom, ismereted a kutyából-0.
2 hónapos nagyon kicsi. Neki a játék még az, amit az alom társaival játszott. Ott pedig a szájukat használták, nem kártyáztak. A te dolgod, hogy megtanítsd, az emberekkel ez a játék nem megy. Helyette lehet húzogatóst, labdázóst, stb játszani.
Köszi, én is így gondolom. Mi a legjobb megoldás? Megverni nem akarom, de úgy tűnik, hogy a szidás és az, hogy megragadom a grabancánál nem zavarja.
Ha valamit el akarok tőle venni azt, hogy érdemes? Mert nem engedi el, ha meg elengedi mert ráveszem, akkor újra "támad" arra amit elvettem a szájából (zsepi, szemét, ilyesmi).
Nem elég egyszer csinálni valamit. Általában a tanulás egy folyamat, amely időigényes.
Elvételnél használd az ereszd szót és adj helyette egy kis jutalomfalatot amíg kicsi és tanulja a dolgokat.
A tiltott dolgokat is ereszd szóval veszed el tőle, csak éppen nincs jutalom, hanem ráfogsz felülről a pofájára és rászorítod a felső lebenyt a fogaira.
Köszi mindenkinek ment a "zöld kéz" :D
Amúgy staffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!