Egyik ismerősömnek karácsonya egy kiskutyát szeretnék venni? (lent)
Nem szeretném szegénykét rendesen "becsomagolni", de csak úgy pórázon behozni sem. Tényleg lehet úgy, mint a filmekben, hogy egy dobozba teszem? Vagy egy letakart kutyakosár...?
Nincs ötletem, de nem szeretném, hogy gyanakodni kezdjen, ha meglátja a fa alatt, szeretném, ha mindenképpen meglepetés lenne.
Hogy csináljam?
ha sok pénzed van "fajtatiszta kutyára":))))) akkor:
Szerintem fontold meg a 16-os és a 20-as választ!
Ne ajándékozz meglepetés-kutyát!
Ha ezt akarod ajándéknak, akkor menjetek el együtt, döntse el ő, köteleződjön el, válassza ki a kutyát, te meg állod a költségeket.
Szerintem ez az egyetlen járható út ha hajthatatlan vagy!
Azthiszem még nem késő erre válaszolnom.
Kölyköt vegyél neki, azt még személyre szabhatja. Egy nagyobb tasakba belerakod vagy kosárba és ajánlom hogy a nyakába kis szalagot rakj. Amúgy mellé vehetsz neki nyakörvet, pórázt, tálkát vagy fekhelyet mert attól hogy te veszel neki attól még nincs felkészülve és nincs hozzá semmilye. Meg úgy ajándék gyanánt is jó ötlet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!