Lehetséges olyan, hogy a kutyám Kitűnő 1-et kap de nem
kap hozzá HPJ-t?
Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 17:45
1/6 anonim válasza:
Lehet. Nem kötelező kiadni a címet, ha a bíró szerint nem érdemli meg egyik kutya sem.
2014. okt. 2. 17:50
2/6 A kérdező kommentje:
Mert volt egy szuka Tulln-ban a kiállításon fiatal osztályban. Megkapta a Kitűnő 1-et. De nem kapott hozzá CAJC-ot. Furcsálltam, azt hittem a kitűnő 1-ek automatikusan jár CAJC, még pl Kitűnő 2, JÓ, Nagyon jó ...- hoz már nem.
Egyedül volt, már vesztett ellenem, azért ment oda mert én nem neveztem be a kutyám és azt hitte így tuti nyer.
2014. okt. 2. 17:52
3/6 anonim válasza:
Van olyan bíró, aki nem szereti kiadni a címet, ha egyedül van a kutya. De nekünk olyan is volt, hogy többen voltunk, és mégsem adta ki.
2014. okt. 2. 19:04
4/6 Akiteki válasza:
A kitűnő egy minősítés. Ha a bíró kitűnőnek ítéli meg, akkor megkapHATja az osztálygyőztes vagy a 2-3-4 helyezett címet ill. besorolást. A címeket nem kötelező kiadni. Ha jársz kiállításra, ezt tudnod kellene.
2014. okt. 4. 16:50
5/6 A kérdező kommentje:
Eddig még soha nem vesztettem ezért nem tudom éééés kb 3 hónapja kezdtem el ...
2014. okt. 4. 17:00
6/6 Akiteki válasza:
Merülj bele a kiállítási szabályzatba, mert jön a felnőtt osztály és az még bonyolultabb. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.