Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Ugye nem döglik meg?

SOS! Ugye nem döglik meg?

Figyelt kérdés
1 hete kaptam egy tacskot. 1 órája hányt, most meg remeg. Mi lehet a baja ugye nem halmeg? Állatorvisra nincs pénzem. 6 honapos
2014. szept. 28. 22:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
...mert megdöglött...
2014. szept. 29. 08:22
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
Mert megdöglött
2014. szept. 29. 12:19
 13/20 anonim ***** válasza:
#5.Él még a kutyusod?
2014. szept. 29. 12:27
 14/20 A kérdező kommentje:

Édes istenem mekkora kretének vannak itt!

Él és virul, semmi baja nincs szerencsére!

2014. szept. 29. 14:57
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Ha továbbra sincs állatorvosra pénzed akkor "megdögölhet" igen hamar! ;) Mi van ha babéziás lesz véletlen? Vagy valaki megmérgezi? Állattartásban nincs olyan opció, hogy nincs orvosra pénzem! Kezdj el felelős gazda lenni, vagy pedig add el a kutyád, de hamar... Most megúszta, de nem biztos, hogy legközelebb is megfogja ha így állsz hozzá.
2014. szept. 29. 17:12
 16/20 anonim ***** válasza:
8%
Ne legyetek enyire gonoszok,irtam már.lehet csak sokat evett,ennyi.a szájatok itt hatalmas,de kiváncsi lenném nektek mennyi a plusz pénz otthon.következö honapba jobban beossza,a hibáibol mindenki tanul
2014. szept. 29. 17:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nincs pénzünk,van viszont Biztosításunk a két kutya orvosi költségeire.Szóval csak akarni kell,meg lehet oldani mindent okosan.
2014. szept. 29. 17:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindig tegyél fėlre egy picit a kutyãra,mert ne ezen múljon az orvosi ellãtása.Havonta egy ezres és lesz miből oltani,stb.
2014. szept. 29. 20:18
 19/20 A kérdező kommentje:
Feltettem egy kérdést de véleményt nem kértem . Bocs, hogy csóró vagyok, és bocs hogy akartam egy kiskutyát. Lehet, sőt biztos jobb kezekbe van nálam, mint aki minden szarért orvoshoz cipeli begyógyszerezni. Az orvosok is csak a pénzre mennek ám
2014. szept. 29. 21:27
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ebben csak az a bókkenő, hogy neten keresztül bármilyen leírás mellett sem lehet pontosan megállapítani, mi baja lehet éppen egy állatnak.ha pedig nem lehet az okot pontosan tudni, ugyan milyen tanáccsal tudna bárki segíteni? És , ha pl olyan fordul elő, hogy komoly baj van, akkor sincs házi praktika sokszor, csak orvos a vége. Oldd meg valahogy, akár havi 500-1000 forintjával, de tartalékolj.
2014. szept. 29. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!