Szeretnék egy labrador retriever kiskutyát. Fiút vagy lányt válasszak?
Szerintem a fiú és a lány is rendes,
de én kislányt ajánlanék, mivel
ha fiú akkor könnyen összeverekedik
a többi fiú kutyával, de ha lány
akkor nem lesz ilyen. :)
Nekem Labi kanom van. :D Szerintem maximum abban térnek el, hogy többet pisilnek, mint a szukák és tényleg egy + 5 kg-ot rá lehet számolni a felnőttkori súlyukra, de ennél többet nagyon nem és ezis megelőzhező, nagyon vigyázni kell, hogy azért 40-en túl ne menjenek, bár véleményem szerint már az is sok.. :) Szerintem gyönyörű és csodálatos fajta a Labrador, nem számít, hogy mi a neme. :) A szukák kicsivel könnyebben kezelhetőek, kevesebbet pisilnek, várhatóan kisebb testsúlyúak (max 30-35 kg), és lustábbak, mint a kanok. De nem lehet általánosítani, lehet hogy Te pont olyan kant fogsz ki, hogy lustább, könynebben kezelhető és nem lesz nagy súlyú.
A lényet: kennelből vedd a kutyust! Minimum 100 ezer lesz, de attól függ mire szeretnéd. :)
,,Szerintem a fiú és a lány is rendes,
de én kislányt ajánlanék, mivel
ha fiú akkor könnyen összeverekedik
a többi fiú kutyával, de ha lány
akkor nem lesz ilyen. :) "
Nem kötekedésképpen...De ezt így,ahogy van,cáfolnám :D A fiú és a lány kutyát kannak és szukának hívjuk ; nem nemfüggő,hanem nevelésfüggő,hogy összeverekszik-e más kutyákkal kapásból ; egynemű,ivaros kutyák együtt tartása esetén kialakulhat balhé,szukák esetében éppúgy,mint kanoknál,sőt,a vérre menő" csatákat főleg ők tudják vívni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!