Amerikai Pitbull Terrier fülvágás?
11 hónapos a kutyus, és hegyesek a fülei, próbáltam ragasztani, hogy megtörjön neki, de nincs eredménye.
Tehát a kérdés hogy 11 hónaposan még meg csinálják-e a fül kurtítását?
A kérdésemre szertnék választ, nem okítás.
Hanyadik ugyanilyen kérdésedet írod már ki?
Nem, még mindig nem lehet!
11-es senkiházi válaszoló!
ez az első ilyen kérdésem!!!
12-es köszönöm hogy korrekt választ küldtél!
az okoskodok figyelmébe:
- nekem is pitikém van és nincs megcsináltatva a füle,amit már bánok...,igen fogváltásig kell megcsinálni,de nem akárkinek,csak aki tanulta,minden kutyus más alkattal rendelkzik,amit a fülükre értendő,tehát aki tanulta,az tudja,hogy van egy speciális bemérés,ez individuális a pitiknél,ahogy az egyed füle megadja/ez ugymond titok,aki tudja nem beszél róla én most mégis...
na és mármilyen korban meg lehet csinálni,csak azt már amputállásnak nevezik,és ezt a kutyus már megérzi,tehár rehabilitálni kell /cca1hétr és hosszadalmas a gyógyulási folyamat,nálunk és a környéken senki ezt a speciális eljárást nem csinálhatná,mert nem tanulta,a legközelebbi profi olaszországban,aki amerikában tanulta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!