Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amerikai Pitbull Terrier...

Amerikai Pitbull Terrier fülvágás?

Figyelt kérdés

11 hónapos a kutyus, és hegyesek a fülei, próbáltam ragasztani, hogy megtörjön neki, de nincs eredménye.

Tehát a kérdés hogy 11 hónaposan még meg csinálják-e a fül kurtítását?

A kérdésemre szertnék választ, nem okítás.

2014. szept. 27. 10:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

Hanyadik ugyanilyen kérdésedet írod már ki?

Nem, még mindig nem lehet!

2014. szept. 27. 22:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezzel már régen elkéstél. Láttam már olyan kutyát, akinek 1-1,5 évesen vágtál a fülét, és borzasztóan nézett ki. Több hónapos (!) ragasztgatás után is szerencsétlenül állt a füle, nem is beszélve arról, hogy sokkal nagyobb trauma volt neki az egész, mintha normálisan pár hónaposan történt volna.
2014. szept. 29. 09:35
 13/16 A kérdező kommentje:

11-es senkiházi válaszoló!

ez az első ilyen kérdésem!!!

12-es köszönöm hogy korrekt választ küldtél!

2014. okt. 1. 16:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de full ugyanilyen kérdést már előtted vagy 20-an írtak ki. Kérdést akkor írunk ki ha már előtte rákerestünk de nem kaptunk választ.
2014. okt. 1. 19:32
 15/16 A kérdező kommentje:
Linkeld már be légyszives azt a "full ugyanilyen kérdést"!
2014. okt. 1. 22:03
 16/16 mr.darius ***** válasza:

az okoskodok figyelmébe:

- nekem is pitikém van és nincs megcsináltatva a füle,amit már bánok...,igen fogváltásig kell megcsinálni,de nem akárkinek,csak aki tanulta,minden kutyus más alkattal rendelkzik,amit a fülükre értendő,tehát aki tanulta,az tudja,hogy van egy speciális bemérés,ez individuális a pitiknél,ahogy az egyed füle megadja/ez ugymond titok,aki tudja nem beszél róla én most mégis...

na és mármilyen korban meg lehet csinálni,csak azt már amputállásnak nevezik,és ezt a kutyus már megérzi,tehár rehabilitálni kell /cca1hétr és hosszadalmas a gyógyulási folyamat,nálunk és a környéken senki ezt a speciális eljárást nem csinálhatná,mert nem tanulta,a legközelebbi profi olaszországban,aki amerikában tanulta

2015. jan. 30. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!