Amstaff kutyaház?
Mekkora kutyaházat kell csinálni? Szigetelve lenne, belméretnek olyan 60x90-et gondoltam, plusz még egy előtér szerűt, ami szélfogóként szolgálna
magasságot 60-65 centire gondoltam, ez így jó, vagy más méret kell?
Alapterület: fektesd el a kutyát az oldalára. Mérd meg mekkora, akkora alapterület kell neki. Magasság: kicsit több, mint a marmagasság.
A bejárat sose középen legyen, mindig oldalt, ha lehet, akkor a hosszabbik falon. Akkora legyen, hogy a kutya úgy tudjon bemenni, hogy egy kicsit össze kelljen húzni magát. Szóval azért ne kelljen a cipőkanál, de a lehető legkisebb legyen, a hőmegtartás miatt.
Nem árt, ha szigetelve van. Lábakon álljon.
Ha viszonylag szélvédett helyen van, tehát nem a préri közepén, akkor nem szükséges az előtér. Nehezebben jut ki, ha ugatnivaló van.
Az én corsóm sokszor kilógatja a fejét, mert nagy meleget csinál magának a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!