Legjobb Német juhász és/vagy Dobermann tenyészet Európában?
Figyelt kérdés
Német juhász és/vagy Dobermann kennelt keresek Európában.
A legjobbat, legminőségibbet! Európa legjobbját.
Európán belül bárhova elmennék egy Német juhász és/vagy Dobermann tenyésztőhöz! Nekem mindegy az ár, csak a legjobb legyen itt Európában!
Köszönöm a válaszaitokat előre is!
2014. szept. 25. 11:45
1/6 anonim válasza:
Akkor kereshetsz még soká.
Nj-ben keresd meg az idei Sieger győztes kutyáinak a tenyészetét. Per pillanat, idén az a "legjobb".
2/6 anonim válasza:
Nj-ban nagyban függ a döntés attól, hogy show vagy munkakutyát keresel, dobiban pedig egyértelműen munkára szelektált, stabil kutyát kell keresni.
3/6 Imirob kennel'10 válasza:
Altobello,Del Nasi,De Grande Vinko,Betelges,Padoku,Jahrestal stb.
Én most Thor Del Nasival fedeztettem(18 hónapos korára ZTP,fiatal világgyőztes),ha érdekel a párosítás itt találsz fotókat: [link]
Német juhászról nem tudok nyilatkozni.
4/6 anonim válasza:
Mivel mindkettő német fajta, ezért sztem Németországban, Ausztriában keresgélj, vagy bárhol máshol ahol német az anyanyelv.
5/6 anonim válasza:
Casa Nobili, Casa Beggiato <-- olasz kennelek||||német kennelek--> Adelplatz ezek szimpatikusak nekem németjuhász kennelekből.
6/6 Imirob kennel'10 válasza:
..hát dobermannt inkább ne Németországban keresgélj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!