Bichon havanese 40. 000Ft-ért gyanúsan olcsó?
Pedig fajtatiszta kutyát csak 100 ezer forintokért fogsz kapni. :) A 40 ezres fajtajellegű keverék:
1. Nem Havanese, mivel nincs TK-ja
2. Lehet, hogy olcsó, viszont granatáltan sokkal többet fogsz kötleni rá betegségei miatt
3. De igen, beteges lesz, méghozzá a szülők szűretlensége miatt bármi előfordulhat!
4. Ha nem is lesz beteges a maximum 12-15 év helyett csak 4-5 év a garantált (ha nem pusztul el még kölyökkorában)
6. Lehet hogy még hasonlítani se fog a Havanesere ha felnő, mivel lehet hogy egy Pumi vagy Foxi is van a felmenőiben.
7. 100 ezer forint alatt NINCS fajtatiszta kutya! Ezt egy életre jegyezd meg.
8. Felejtsd el az OLX-et és a jófogást! Itt nem árulnak, EGÉSZSÉGES, chippel rendelkező, oltott, féregtelenített, normális körülmények között tarott állatokat, hanem beteges genetikai selejteket!
Szóval vagy elkezdesz gyűjteni, vagy pedig mentesz egy aranyos kis keveréket a menhelyről. a 40 ezren pedig vegyél felszerelést a kutyusnak majd. :)
7 válaszoló szerinted érdekel engem hogy elhiszed vagy sem? ha nem így jártál,én válaszoltam ma kérdésre,le lehet szavazni mert teszek rá :)
4-es voltam
Annyira elegem van,ebből ,hogy mindenki mondja,hogy elfelejteni az OLx-et és társait,én is ilyen hirdetésnél találtam rá a tenyésztőre.
Chippelve,oltva,féregtelenítve,számlával kaptam a kutyát.A számlán van bélyegző,hogy XY kennel.
A szülők díjnyertesek,törzskönyvesek. Tudom,hogy sok szaporító van,de azért tisztelet a kivételnek,nem kell általánosítani,hogy ott csak ilyen emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!