Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkora elkerített rész kell...

Mekkora elkerített rész kell egy kis termetű kutyának?

Figyelt kérdés

Sorházban lakom, közös udvarral, de ez egy olyan udvar, ahol a bokrokkal valahogy mégis csak elvan választva a másik lakó udvarától.

Az önkormányzatra fogok bemenni engedélyt kérni.

Kis termetű kutyusnak ti mekkora helyet biztosítanátok? nem olyan nagy az udvar, de az egyik oldala ami hosszában értendő lenne durván 3-4 méteres, s a többit még le kell mérnünk pontosan, mert ez még csak tervben van.

+ Milyen kutyust ajánlanátok?

ui: lakásba nem jöhet be, mert az önkormányzat nem engedélyezi, de az udvarra igen. Előző lakónak is volt kutyusa ellenben ő nem kennelben, hanem láncon tartotta de azt meg én nem szeretném.

2014. szept. 24. 12:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nahát erre végképp nem értem hogy minek kell neked kutya... Azért hogy láncon vagy kennelben legyen...?

A fűtött kutyaház egy nagyon király találmány: jól bevackolja magát a melegbe, aztán ha kimegy belőle a hidegbe, úgy megfázik, hogy csak na.

2014. szept. 27. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van....

Nem való nektek kutya.

2014. szept. 27. 19:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút nem való. Kennelben vagy láncon lenne tartva, legyen kicsi, csendes, egyen és kakiljon keveset. Most arra minek kell kutya, hogy naponta egyszer kimenj megsimogatni? De őszintén minek? Mert egy ilyen pici kutya még a házat sem tudja őrizni. Egész nap vonyítani fog, amíg meg nem unod és kirakod egy menhelyen.
2014. szept. 27. 22:05
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem értem ezt a sok negatív hozzá szólást.

Mennyivel jobb annak a szerencsétlen kutyának, hogy a menhelyen legyen és másnapra elaltassák? Lehet nem leány álom az én helyzetem is, de megtudok vele birkózni.

Szeretem a kutyákat, és mint írtam is, ha nem lennék otthon csak akkor lenne kint. Nyilván nem az önkormányzat mellett lakom, így nem figyelik ezt a kutya csak kint dolgot.

2014. szept. 28. 12:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Na most akkor pontosan mit akarsz?? Mert egyik szavaddal ütöd a másikat. Kinti vagy benti kutya lenne??
2014. szept. 28. 13:23
 16/16 anonim ***** válasza:

1. A láncos megoldást azonnal vesd el. Vegyél neki fűtött házat.

2. A menhelyek csak kinti tartással nem adnak kutyát.

3. Lehet hogy szeretnél kutyát de tudnál is gondoskodni róla?

2014. szept. 28. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!