Mekkora elkerített rész kell egy kis termetű kutyának?
Sorházban lakom, közös udvarral, de ez egy olyan udvar, ahol a bokrokkal valahogy mégis csak elvan választva a másik lakó udvarától.
Az önkormányzatra fogok bemenni engedélyt kérni.
Kis termetű kutyusnak ti mekkora helyet biztosítanátok? nem olyan nagy az udvar, de az egyik oldala ami hosszában értendő lenne durván 3-4 méteres, s a többit még le kell mérnünk pontosan, mert ez még csak tervben van.
+ Milyen kutyust ajánlanátok?
ui: lakásba nem jöhet be, mert az önkormányzat nem engedélyezi, de az udvarra igen. Előző lakónak is volt kutyusa ellenben ő nem kennelben, hanem láncon tartotta de azt meg én nem szeretném.
Nahát erre végképp nem értem hogy minek kell neked kutya... Azért hogy láncon vagy kennelben legyen...?
A fűtött kutyaház egy nagyon király találmány: jól bevackolja magát a melegbe, aztán ha kimegy belőle a hidegbe, úgy megfázik, hogy csak na.
Utolsónak igaza van....
Nem való nektek kutya.
Nem értem ezt a sok negatív hozzá szólást.
Mennyivel jobb annak a szerencsétlen kutyának, hogy a menhelyen legyen és másnapra elaltassák? Lehet nem leány álom az én helyzetem is, de megtudok vele birkózni.
Szeretem a kutyákat, és mint írtam is, ha nem lennék otthon csak akkor lenne kint. Nyilván nem az önkormányzat mellett lakom, így nem figyelik ezt a kutya csak kint dolgot.
1. A láncos megoldást azonnal vesd el. Vegyél neki fűtött házat.
2. A menhelyek csak kinti tartással nem adnak kutyát.
3. Lehet hogy szeretnél kutyát de tudnál is gondoskodni róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!